REDUCERI DE VARĂ! Campanie valabilă în perioada 01.06.2024 - 31.08.2024, în limita stocului disponibil. Reducerile se aplica articolelor selectionate.

Despre Noi

Perfect Nails

Sunte╚Ťi sufletul Perfect Nails: sunte╚Ťi cei care ave╚Ťi ├«ncredere ├«n noi, ne pune╚Ťi ├«ntreb─âri, ne anticipa╚Ťi cu ner─âbdare nout─â╚Ťile, participa╚Ťi la evenimentele noastre, depune╚Ťi eforturi pentru a ne vizita magazinele chiar ╚Öi de mai departe ╚Öi ne urm─âri╚Ťi online. Acesta este motivul pentru care alc─âtuim ├«mpreun─â o echip─â perfect─â…

Perfect Nails a ├«nceput ca o ├«ntreprindere de familie ├«n anii 1990. Pe l├óng─â excelen╚Ťa profesional─â, men╚Ťinerea unei atmosfere familiale este ├«nc─â una dintre valorile fundamentale ale companiei noastre. Ne model─âm profilul companiei pentru a asigura o dezvoltare profesional─â continu─â, angajament ╚Öi deschidere. Eforturile constante ╚Öi persistente din ultimii ani au condus la succes: produsele noastre de marc─â sunt ├«n fruntea pie╚Ťei.

De╚Öi am devenit cunoscu╚Ťi ca angro de produse pentru unghii artificiale, gama noastr─â de activit─â╚Ťi s-a extins dinamic de-a lungul anilor. Gama noastr─â larg─â de servicii include diverse activit─â╚Ťi, de la cercetarea ╚Öi dezvoltarea produselor de marc─â p├ón─â la organizarea de educa╚Ťie ╚Öi formare ├«n domeniul tehnologiei unghiilor.

Webshop pentru produse profesionale de unghii

Pute╚Ťi gasi gama noastr─â larg─â de produse ├«n magazinul nostru online ╚Öi ├«n magazinele dedicate Perfect Beauty. Produsele noastre profesionale r─âspund nevoilor tehnicienilor de unghii care lucreaz─â ├«n saloanele de unghii ╚Öi sunt potrivite ╚Öi pentru utilizarea acas─â. Oferim toate instrumentele necesare pentru o manichiur─â ╚Öi pedichiur─â perfect─â, precum ╚Öi produse pentru unghii artificiale, de la geluri de baz─â ╚Öi lac gel p├ón─â la nail art ╚Öi accesorii pentru designul unghiilor.

Dac─â dori╚Ťi s─â crea╚Ťi unghii glamour pl─âcute din punct de vedere estetic ╚Öi de lung─â durat─â, cautati selec╚Ťia noastr─â de geluri de construc╚Ťie de ├«nalt─â calitate. Explora╚Ťi lumea sculpt─ârii unghiilor cu geluri de construc╚Ťie, care este o platform─â ideal─â pentru experimentarea creativ─â at├ót pentru profesioni╚Öti, c├ót ╚Öi pentru amatori. Deoarece, spre deosebire de acrilic, gelurile nu se ├«nt─âresc cu aer, ci au nevoie de o lamp─â UV/LED pentru ├«nt─ârire, pute╚Ťi crea chiar ╚Öi cele mai extreme unghii f─âr─â constr├óngere de timp.

├Än epoca noastr─â modern─â, lacurile gel sunt alegerea principal─â pentru unghii de lung─â durat─â ╚Öi culori foarte pigmentate. Seturile noastre de lac gel con╚Ťin toate instrumentele necesare pentru aplicarea lacului gel, precum ╚Öi oferind o oportunitate excelent─â pentru a ├«ncepe s─â cunoa╚Öte╚Ťi produsele noastre. ├Än func╚Ťie de nevoile dvs. specifice, exist─â mai multe seturi de lac gel din care pute╚Ťi alege: mini-kiturile noastre sunt excelente ca o introducere ├«n aplicarea lacului gel, ├«n timp ce kiturile noastre maxi v─â extind repertoriul cu alte accesorii utile.

Ne extindem ├«n mod continuu gama de produse pentru a include tendin╚Ťele ╚Öi tehnicile actuale ╚Öi pentru a r─âspunde nevoilor clien╚Ťilor. A fost o piatr─â de hotar semnificativ─â ├«n istoria Perfect Nails atunci c├ónd am ad─âugat cosmetice pentru manichiur─â ╚Öi pedichiur─â la lista noastr─â ini╚Ťial─â de produse ╚Öi am dat via╚Ť─â gamei de produse Sara Beauty Spa, care a cucerit rapid domeniul masajului ╚Öi al tratamentelor corporale.

Fluxul constant de feedback profesional foarte pozitiv ╚Öi recunoa╚Öterea la nivel mondial ne motiveaz─â s─â ne str─âduim s─â ob╚Ťinem o calitate constant─â ├«nalt─â a produselor ╚Öi serviciilor noastre ╚Öi s─â men╚Ťinem o mentalitate deschis─â, orientat─â spre progres, care a devenit inseparabil─â de imaginea Perfect Nails.
Perfect Nails este mai mult decât un brand: construim o comunitate. Alătură-te nouă!

[]