Instrument Pedichiura BioneSSA-B33
Instrument pedichiura profesională Bionessa B.33
Datorită formei sale subțiri și ergonomice, se potrivește perfect în mână, oferind confort maxim în timpul lucrului. Este ideală pentru curățarea cuticulelor, aplicarea tamponului și alte proceduri de pedichiura . Partea activă a instrumentului este ascuțită manual, asigurând o formă și finisare perfecte. Fiecare margine a instrumentului este rotunjită pentru a evita deteriorarea pielii și rănirea. Lățimea perfect adaptată permite să ajungă în orice zonă în timpul procedurii. Aceste caracteristici definesc cea mai bună instrument de pedichiura .
- Lungimea marginii active: 9 mm (+/- 0,5 mm)
- Lățimea marginii active: 1 mm (+/- 0,5 mm)
- Lungimea : 150 mm (+/- 1 mm)
- Grosimea mânerului: 5 mm (+/- 0,5 mm)
- Margine ascuțită manual
- Finisare mată-polisată
- Fabricată din oțel chirurgical
Utilizarea și depozitarea corectă a instrumentelor Bionessa:
- Utilizați instrumentele doar în scopurile pentru care sunt destinate
- Depozitați întotdeauna instrumentele cu lamele îndreptate în sus
- Evitați scăparea sau lovirea instrumentelor pentru a preveni deteriorarea marginea de tăiere
- Depozitați instrumentele într-un loc uscat și în ambalajul destinat în acest scop. Aerul din cameră trebuie să fie uscat, iar instrumentele nu trebuie să fie depozitate în ambalaje din folie. Acest lucru limitează accesul aerului și poate duce la condensarea vaporilor de apă, ceea ce este dăunător oțelului.
- Manipulați instrumentele cu mare atenție. Unele deteriorări mecanice nu sunt vizibile cu ochiul liber. Lamele, vârfurile și mecanismele necesită o atenție deosebită.
Întreținerea corectă a instrumentelor Bionessa:
Rețineți că procesul corect de curățare, dezinfectare și sterilizare trebuie efectuat după fiecare utilizare a instrumentelor.
Curățare: Curățați instrumentele în mod meticulos de orice reziduuri de praf, țesuturi, unghii sau fire cu ajutorul unei periuțe. Apoi clătiți instrumentele cu apă distilată*.
- Pentru curățare, utilizați apă distilată pentru a evita decolorarea și ruginirea instrumentelor. Apa de la robinet conține minerale care se pot depune pe instrumente și pot afecta negativ procesul de sterilizare.
Dezinfectare: Procesul de dezinfectare poate fi realizat într-un recipient umplut cu soluție sau soluție dezinfectantă sau într-un dispozitiv cu ultrasunete utilizând produse destinate acestui scop. Asigurați-vă că instrumentele sunt complet scufundate în soluție. După dezinfectare, scoateți instrumentele și lăsați-le să se usuce complet*.
- Soluțiile de curățare/dezinfectare trebuie pregătite conform instrucțiunilor de pe prospectul produsului. Recomandăm în mod special respectarea concentrației soluției, deoarece acest lucru are consecințe atât în plan igienic, cât și economic. O concentrație prea mare poate deteriora instrumentele, în timp ce o concentrație prea mică nu va dezinfecta anumite microorganisme.
Sterilizare: Procesul de sterilizare a instrumentelor se face într-un autoclav. Metoda recomandată de sterilizare este sterilizarea cu abur sub presiune la temperatura de 134 de grade Celsius (nu depășiți 200 de grade). Procesul de sterilizare trebuie efectuat conform instrucțiunilor dispozitivului de sterilizare. Asigurați-vă că deschideți toate instrumentele astfel încât sterilizarea să acopere fiecare element al instrumentului. Înainte de sterilizare, lubrifiați mecanismele mobile ale instrumentelor cu un preparat special. Pentru sterilizarea cu abur, recomandăm utilizarea unui lubrifiant solubil în apă.
Recenzii
There are no reviews yet